Oldal kiválasztása

Savanyúl csomag 4+4 db (8*300 ml)

5200 Ft

Ebben a csomagban 4 db 300 ml-s KISNYÚL és 4 db 300 ml-s VADNYÚL vár rád. Lepd meg vele vendégeidet, vagy vidd magaddal egy tavaszi kirándulásra!

Elfogyott

Leírás

SAVANYÚL termékcsaládunkban a Lelkes Ökotanya prémium minőségű, többféle gyümölcsből komponált ínycsiklandó gyümölcsleveit találod. Adalékanyagoktól mentesen, csakis hazai gyümölcsökből, saját homoktövisünkből és könnyed fűszerekből állítottuk össze ezeket a pikáns ízeket. Célunk volt olyan egészséges üdítőitalokat készíteni, melyekben magas arányban van jelen a homoktövis, így az ízvilág “vállaltan savanykás”.

Ebben a csomagban 4 db 300 ml-s KISNYÚL és 4 db 300 ml-s VADNYÚL vár rád 🙂 Lepd meg vele vendégeidet, vagy vidd magaddal egy tavaszi kerti buliba!

KISNYÚL:
Almalé, szőlőlé, 10% homoktövislé és fahéj.
És érzed benne a fahéjas almás pitét, a pikánsan citrusos homoktövist… Imádni való!😉
Fogyasztását magában, vagy azonos mennyiségű vízzel hígítva üdítőitalként javasoljuk. Nyáron csodás limonádé keverhető belőle, télen forró italként is elkészíthető.
VADNYÚL:
Almalé, szőlőlé, 20% homoktövislé és bodzavirág.
Egy olyan illatos és zamatos ital, mely egyszerre édes és savanyú… A bodza és a gyümölcsök találkozása különlegesen harmonikussá teszi.
Fogyasztását magában, vagy azonos mennyiségű vízzel hígítva üdítőitalként javasoljuk.